hétfő, április 18, 2011

Design Hot Elek - Wanderlust Hotel Szingapúr

1920-ban kezdődött a mai délutáni Hot Elek történet. Ugyanis az épület ekkortájt épült, majd amikor nemrégiben felújításra került a sor, úgymond kísérleti jelleggel kerültek kialakításra az igazi drastic-plastic szellemiségű eklektikus butique hotel enteriőrjei. Van itt minden 4 tematikus szinten , 4 különböző tervező stúdiótól, 29 szoba. Irány Wanderlust hotel! Gyors bemelegítés után, íme miről is van szó:


 Lobby

Az alsó szint ipari jellegű, újrahasznosított elemekkel tarkítva abszolút kortárs. A kedvencem az első blikkre borbélyszék. Bár lehet, hogy valami fogászati darab, de a leggyanúsabb, hogy a cipőtisztító fiú ez előtt szorgoskodott összegörnyedve naphosszat.


A szék


A második szint, színt visz a pihenni vágyók életébe

Pink, sárga, lila, vagy amit csak akarsz! Színek, vad, élénk színek és neon! 


Fekete és fehér hálószoba

Akit esetleg fárasztana a második szint élénk dinamizmusa, inkább válassza a klasszikus kontrasztot megjelenítő fekete-fehér uralta harmadik szintet. Lakberendezés tekintetében ez sem marad el a többitől.


Eklektika POWER!

Szóval a negyedik szinten, kitettek magukért. Itt bármi és minden lehetséges! Szörnyek és fantázia, e két szó szolgált alapul eme különleges, egyáltalán nem hétköznapi enteriőrnek a tervezésekor. A fantáziájukat szabadjára engedték a designerek, a szörnyek pedig jöttek maguktól.

Megosztás

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Kedves Hozzászóló!

Moderálást követően a kommented láthatóvá válik! Köszönöm, hogy van véleményed!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A mindenségben-mindenségből