csütörtök, április 28, 2011

William és Kate esküvője speciális kiadás 5. rész

KIRÁLYI ESKÜVŐ - ÜZLET ÉS GICCS HARD




William és Kate interjún 

Egyik "neves" magyar pletykalap hasábjai William és Kate között köttetett házassági szerződéssel kapcsolatban publikálták, hogy Kate keze válás esetén szigorúan kötött. A születendő gyermekei felügyeleti jogát, nemesi címeit, kitüntetéseit elveszítené esetleges válás esetén. Ha ezt követően újból férjhez kíván menni, a megállapított apanázsa jelentősen csökkenne. A szerződésben továbbá benne foglaltatik, hogy Kate mennyit szedhet fel terhessége alatt. Egyébként Kate alakját mindenki dicséri, és valóban szerencsés, továbbá öltözködésével több pozitív listára felkerült már. 


Ez csak egy áprilisi tréfa...

A Hasonmások április 1. alkalmából meglepték a  London utcáin sétálókat. Az ifjú házasokat, ha közelebbről megnézed, William és Kate dublőrei. De, az első pillantás attól még hihető! 

A Királyi Család kemény küzdelmeket folytatott már Károly és Diana esküvője idején is, hogy a firkászok, nehogy kiszimatolják a menyasszonyi ruha tervezőjének kilétét. Sőt, még testőrség is vigyázott az esküvői ruha inkognitójára. Ez most sincs másként. Korábbi taktikáját vajon megint latba vethette a Királyi Család? Kiszivárogtatnak több nevet, persze valótlant állítanak... aztán lehet próbálkozni. Mindenesetre a jelöltek között szerepelt: Bruce Oldfield, aki Diana hercegnő ruhakölteményét követte el, aztán Sarah Burton a McQueen háztól, s Victoria Beckham nevét is hírbe hozták. Diana uszálya viszont biztos! 


Monique Lhuillier is gyanúba keveredett? 

Pontosan ebből a titkolózásból fakadóan a fogadások is jól mennek, szóval holnap mindenre fény derül! A spekulációk ezen felül a tortával kapcsolatosan is folyamatban vannak;) Nagyon izgatott vagyok már én is;)

folyt. köv.

Megosztás

2 hozzászólás:

Otthon és dekor írta...

Remélem, lesz holnapi tudósítás is! :) Kíváncsian várom! :)

Mercedes Fuchs írta...

Igyekszem :)

Megjegyzés küldése

Kedves Hozzászóló!

Moderálást követően a kommented láthatóvá válik! Köszönöm, hogy van véleményed!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A mindenségben-mindenségből