szombat, május 14, 2011

Design 5let - Ha kaspó, akkor szigorúan színes

Akinek van kertje, terasza, erkélye egész biztos, hogy ott tölti a délutánjait, kora esti pihenését. Ezért a design cuccoknak is ideje kiköltözni! Reggelente, amikor megyek dolgozni az iroda előtt pár sarokkal az egyik ház magas emeleti lakásának erkélyén szúrt szemet először egy kaspó, ami nekem nagyon tetszik. Íme, az inspiráció és társai:


Ő a Greenbo

Az alap ötlet zseniális. Ha eredetit vásárolsz, 5 év garancia mellett, biztos lehetsz benne, hogy nem zakózik a járókelők fejére, és a színe éveken át élénk marad. A műanyag kaspók legnagyobb ellensége a napsütés, hiszen ha alapanyaga rossz minőségű műanyag, a kifakuláson túl valószínűsíthető, hogy egy idő után megadja magát és esetleg rugalmasságát elveszítve törik, deformálódik. 


Wallter függesztett kaspó

Kivitelét tekintve lehet, álló, fali, vagy függesztett. Alapanyagát tekintve alumíniumból készült kaspó. Vidám színek közül választhatod ki, az ízlésednek leginkább megfelelőt. 


Pottichelli, ami nem csak kaspó

Koziol cuccokból nálam bármi jöhet, én megvettem;). 12 vibráló szín és a shopban jelenleg 3 méret közül választhatunk ( "M"-es nincs). A rögzítését magad készítheted, kaspó funkcióján kívül más tárolóként is alkalmazható. 


PAD kaspó made in California 

A PAD kaspó alapanyaga alumínium, emiatt jobban ellenáll a külső hatásoknak. Az alumínium másik nagy előnye, hogy egy kerámia kaspóhoz képest tömege sokkal kisebb, így a már növényekkel belakott kaspót is könnyebb áthelyezni. Lehet állvánnyal kiegészített, vagy a földön elhelyezett kivitel, 6 szín közül választhatunk. 


Kültéri retró tapéta, avagy kör alakú kaspók a fán

Aki nem ennyire bátor, csak tegye a földre, úgy is attraktív. A képen látható két színben lehet a Tiéd! 

Megosztás

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Kedves Hozzászóló!

Moderálást követően a kommented láthatóvá válik! Köszönöm, hogy van véleményed!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A mindenségben-mindenségből