péntek, május 13, 2011

Lakberendezés 5let - Fürdőszoba tükörből

Tükörből soha sem elég, főleg nem egy pojácának. Én speciel imádom magamat nézegetni a tükörben. Sőt, kirakatban és mindenhol másutt. A tükör egy remek eszköz a lakberendezés eszköztárában. Egyszerű kialakítások, melyek feldobják a hangulatot. Íme, 5 design trükk a tükörrel a fürdőszobában:


A nagy tükör

Antik komód, mészkő mosdó, klasszikus csaptelepek, romantikus üvegekben illatozó parfüm, olaj. A fekete képkeret fehér háttérrel a gyengém, és nekem is van a fürdőszobában. A felhasznált tükörfelülettel a térérzetünk jelentősen javul, nagyobbnak fogjuk érezni a helyiséget. 


Tükör középen

Ez a mosdó kialakítás igazán eredeti. Különböző stílusú dolgok, és mégis együtt tökéletes képet alkotnak. A legjobb ötlet a fali karok bekeretezése. A tükör tökéletes egységet alkot a keretekkel. A tapéta alkalmazása, melegebb, otthonos szobára emlékeztető hangulatot kölcsönöz a fürdőszobának. 


Modern fürdőszoba zöld-fehér tükrében

Frissességet, természetességet sugároz, és nem utolsó soron fényárban úszik a tetőablaknak köszönhetően. Az összkép tökéletes! A domináló fehértől kissé steril, de a páfrányos tapéta teszi mozgalmassá. A tükör kialakítása biztosítja az egyensúlyt. Mindkét fal vonzza a tekintetet, nagyon szép kompozíció.


Tükör kortárs kivitelben

A megjelenített színektől kezdődően, a csaptelepek, mosdók, lámpatest formavilágán át, minden lakberendezési elem a stílusnak megfelelő. A természetes fény itt is, mint állandó központi dekoráció van jelen. A tükör pedig rendívül letisztult kivitelben tetszeleg, és átgondoltan elhelyezett.


Tükör és márvány

Hát nem csodaszép? Kifinomult elegancia, hiszen mindkét, túlnyomó részt jelenlévő anyag pompát és fényűzést képvisel. Aranyozott antik tükör, ezüstös csillogás, sok-sok tükröződés, és dinamikus márvány egy helyen.

Megosztás

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Kedves Hozzászóló!

Moderálást követően a kommented láthatóvá válik! Köszönöm, hogy van véleményed!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A mindenségben-mindenségből